Haal je deadlines dankzij een cursus time management

Als je merkt dat je vaak veel te krap in de tijd zit en deadlines net haalt of überhaupt niet haalt, dan is het duidelijk dat je te weinig tijd hebt. De vraag is echter of je objectief gezien te weinig tijd hebt, dus dat je echt te weinig uren hebt om de taak te volbrengen, of dat het een kwestie van slechte time management. Als dat laatste het geval is, dan heb je objectief gezien namelijk wel voldoende tijd, alleen maak je niet optimaal gebruik van die hoeveelheid tijd. In dat geval is het weer de vraag hoe dat kan en in hoeverre je daar zelf iets aan kan doen. Als je een uur nodig hebt om een deadline te halen en het is de baas zelf die jou tijdens dat uur constant stoort of om hulp vraagt, dan kun je er vrij weinig aan doen dat je de taak niet af krijgt. Maar als het zo is dat je zelf de afleiding opzoekt en bijvoorbeeld teveel patience aan het spelen bent, dan ligt het probleem uiteraard bij jezelf. Een groot probleem waar veel mensen mee te kampen hebben is dan ook het feit dat ze geen goede time management vaardigheden hebben. Het managen van tijd vergt inzicht in allerlei zaken. Zo moet je bijvoorbeeld een realistische planning kunnen maken. Om dat te kunnen doen, moet je weten hoeveel tijd je hebt en hoeveel tijd je nodig hebt. Vervolgens moet je bijvoorbeeld marges inbouwen, zodat de planning niet te strak wordt. Een beetje zelfkennis is hierbij ook belangrijk. Als je een planning maakt en hierbij totaal voorbij gaat aan het feit dat jij tussen 11 en 15 uur nauwelijks concentratie hebt, dan wordt het lastig om die planning tot de letter uit te voeren. Om meer grip te krijgen op de planning, kun je dan ook het beste een cursus time management volgen. Deze cursus time management kun je volgen bij tijdwinst.com. Hier kun je verschillende cursussen volgen die jou kunnen helpen in je carrière. In een drukke wereld zoals de onze, is time management van groot belang. Het is daarom dan ook geen gek idee om een cursus time management te volgen. Met behulp van deze cursus kun je de vaardigheden leren die nodig zijn om je tijd zo in te delen dat je de deadlines ook kunt halen. Een belangrijk onderdeel van een cursus time management is dan ook het feit dat je inzicht krijgt in haalbare deadlines. 

Meld je online aan voor de cursus time management

Via de website van timemanagement.net kun je je online aanmelden voor de cursus time management. Op de site vind je een overzicht van tijden en locaties. Je kunt je dan ook aanmelden op een dag wanneer het jou goed uitkomt. Het is ook slechts 1 dag, want de cursus time management duurt 1 volle dag. Dus je bent niet meerdere dagen aan verschillende sessies kwijt. 

Kijk op tijdwinst.com voor meer informatie

Op de site van timemanagement.net vind je informatie gericht op de time management cursus. Via tijdwinst.com kun je ook informatie vergaren over andere cursussen zoals: 

  • Cursus feedback geven
  • Cursus snellezen
  • Training gesprekstechnieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *