Kleine School

Op zoek naar een kleine school?

Dus jij bent op zoek naar een kleine school? Perfect, want dan ben je hier op het juiste adres! Vandaag gaan we het hebben over wat zo een school precies inhoudt en waar je rekening mee moet houden als je van plan bent om je kind in te schrijven op een school als deze.

Basisschool

Jouw kind is waarschijnlijk al een tijdje klaar om naar scorro te mogen gaan en mag dan binnenkort voor zijn of haar gevoel eindelijk naar de basisschool. Een onwijs mooie stap natuurlijk! Dus jij bent vast op zoek naar een geschikte basisschool voor jouw kleine. Want het is natuurlijk wel zo fijn om onderwijs te hebben dicht bij huis. De keuze voor een openbare school in deze omgeving is natuurlijk Start in de Moer is een van de meest voor de hand liggende. Want een kleine school biedt natuurlijk heel veel voordelen. 

één op één lees voor jouw kleine

In scholen met kleine klassen werken met veel minder leerlingen in een groep dan waarschijnlijk op de meeste andere scholen. Alle aandacht gaat op deze manier uit naar het kindje en dat komt op een Kleine school als deze het beste uit. De ontwikkeling en de talenten van uw zoon of dochter dat is waar ze hun accenten op leggen. De kleinschaligheid van hun school is daarbij een prachtige voorwaarde. Jou kind zal het daar fantastisch vinden en ik weet zeker dat jij tevreden zult zijn met de resultaten. 

Les