Waar vindt u de meest inspirerende workshops voor bedrijven?

Een medewerker hoort zich te allen tijde verder te kunnen ontwikkelen. Wij als bedrijf moedigen dat zeker aan en daarom hebben we diensten van een goed bedrijf ingeschakeld op het gebied van inspirerende workshops voor bedrijven. Jobeducation.nl biedt 50 verschillende incompany workshops zodat medewerkers nog beter gaan presteren, ze meer plezier in hun werk gaan hebben en zo alles eruit kunnen halen dat erin zit. Inspirerende workshops voor bedrijven zijn heel interessant en in 6 verschillende categorieën te onderscheiden op deze website: profesionnele competenties, teambuilding en ontwikkeling, vitaliteit en werkplezier en daarnaast nog 3 categorieën die heel leuk zijn voor inspirerende workshops voor bedrijven. Wij vinden de persoonlijke ontwikkeling workshops heel leuk als inspirerende workshops voor bedrijven. Ze bieden daarin persoonlijk leiderschap, talenten ontdekken, personal branding, je ideale ik, de kracht van kwetsbaarheid en nog 5 andere workshops op dit gebied. Onder inspirerende workshops voor bedrijven verstaan wij ook de categorie mopperen maar! Deze workshop die met reflectie begint gaat vooral over het mopperen op de werkvloer en wat medewerkers onderling eraan kunnen doen. Ze doen rollenspellen, praten erover, doen verschillende oefeningen en meer. Hartstikke leuk om te doen natuurlijk. De inspirerende workshops voor bedrijven zijn makkelijk aan te vragen via eerst een offerte. Er wordt in het kort op de website verteld waar het over gaat en de administratieve zaken staan ook vermeld op de site. Ze geven ook aan de workshop te kunnen aanpassen aan de behoefte van het bedrijf. Er is ook een lachworkshop, een improvisatietheater en speeddaten met collega’s. Allemaal hartstikke veel plezier en de medewerkers leren er ook nog eens wat bij. Via de verschillende categorieën op de site kunt u zo manoeuvreren naar de workshop waar u meer over wilt lezen. Er is een kennisbank en het is makkelijk om contact met het bedrijf op te nemen voor meer informatie. Er zijn abonnementen voor organisaties te verkrijgen en de workshop kan ook op een externe locatie gegeven worden als u het ergens anders als in uw bedrijf zou willen houden. Ze hebben meer dan 150 klanten voorzien van een workshop en hebben goede referenties via de site zelf.

Inspirerende workshops voor bedrijven zoals de uwe

Het is altijd fijn als medewerkers zich blijven ontwikkelen en het is het leukst om dit te doen in een ontspannen setting natuurlijk. Het is fijn dat de trainers experts zijn binnen hun vakgebied en dat kun je ook wel merken kan ik u vertellen. Ze passen actief leren toe voor een optimaal leerrendement. Ze zijn per mail bereikbaar en telefonisch. De workshops staan op alfabet gerangschikt.

Heeft u ook interesse in een workshop?

Wilt u meer info over de mogelijkheden? Schrijf deze site dan aan, want:

  • Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
  • Het een kans is voor uw medewerkers om een sterkere band op te bouwen.
  • Er een grote keuze uit workshops te maken is.

Zoals u al kunt lezen in bovenstaand verhaal dus genoeg redenen om in ieder geval een keer een kijkje op de site te gaan nemen. Ze nemen alle vragen serieus, reageren snel en zijn goed bereikbaar. De workshops zien er al leuk uit qua omschrijving op de site dus geïnspireerd zal u daar zeker al van raken. Ze krijgen een 8/8 van de 10 uit de recensies die u kunt lezen op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *