Wilt u graag met een stress coach gaan werken?

Sinds ik voor mijzelf ben begonnen, merk ik dat ik heel veel klanten kan binnenhalen en dat ik dit ook graag doe, maar dat ik hier niet altijd rustiger van word. Het is namelijk zo dat ik heel perfectionistisch ben ingesteld en dat zorgt er vrijwel altijd voor dat ik heel gestresst ben wanneer ik weer nieuwe opdrachten binnenkrijg. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik hier iets aan kon doen want op een gegeven moment zorgde dit er steeds vaker voor dat ik blokkeerde. Dat was niet fijn en eigenlijk was het ook helemaal niet nodig omdat ik wist dat ik gewoon moest zorgen dat ik de klus zou doen en vervolgens zou ik dan wel commentaar krijgen. Ik wist ook dat ik dit bijna nooit kreeg, maar toch bleef ik een spanning voelen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om met een stress coach te gaan werken omdat ik graag wilde weten of een stress coach mij verder op weg zou kunnen helpen. Ik heb toen gekeken waar ik een goede stress coach kon vinden en ik heb toen gemerkt dat wanneer je een goede stress coach wilt nemen, je gewoon naar de site Groeiatelier.nl moet gaan. Deze mensen kunnen je heel goed helpen wanneer je graag met een goede stress coach wilt werken en ik heb daarom de site van deze mensen even grondig doorgenomen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je hier even contact wilt leggen, je dat heel eenvoudig kunt doen. Mocht u daarom ook graag met een goede stress coach willen werken, dan kunt u hier ook een keer op de site gaan kijken. Deze mensen zullen er zeker voor zorgen dat u meer rust in uw leven gaat ervaren en voor mij was het dan ook gelijk duidelijk dat ik graag met deze stress coach wilde gaan werken. Mocht u dus ook graag onder behandeling willen, dan kan ik u dat sterk aanraden want deze mensen hebben mijn leven echt heel veel fijner gemaakt.

Deze stress coach heeft veel voor mij betekend

Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om een stress coach in te schakelen omdat ik het ten eerste echt nodig had en ten tweede heeft het mij ook heel veel rust gegeven. Ik merk door deze stress coach dat ik eisen stel die niet nodig zijn en die alleen maar vermoeiend zijn voor mijzelf. Ik leer nu mijn stress te beheersen en dat is een genot.

Wilt u ook graag beginnen met ontstressen?

Mocht u ook graag willen ontstressen, dan kunt u:

  • Even naar de site Groeiatelier.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan betekenen

Ik hoop dat u uzelf een stress coach wilt gunnen omdat ik nu weet dat het heel veel fijner is om met veel minder stress door het leven te gaan. Kijk daarom snel een keer op Groeiatelier.nl om te zien wat u hier aan informatie kunt vinden en geef u dan snel op voor een traject.
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *