Zou uw time management ook wel wat beter kunnen?

Bij ons op het werk hebben wij meer werk te doen dan wij mensen hebben. Dat is een probleem dat helaas niet structureel plaatsvindt want als dat wel zo was, dan konden wij gewoon meer mensen in dienst nemen en dan zouden wij op die manier kunnen zorgen dat wij de druk een beetje konden verminderen. Wij hebben echter ook een groot deel van het jaar veel minder te doen en dus moesten wij kijken hoe wij beter konden gaan werken op de drukke momenten. Een van de dingen die ik graag wilde gaan doen, was een cursus time management gaan volgen. Wanneer wij namelijk aan onze time management konden gaan werken, dan zouden wij daar waarschijnlijk / hopelijk veel baat bij kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij meer over time management wilden leren want toen ik het idee opperde om ons in time management te gaan verdiepen, heb ik gemerkt dat er veel animo voor dit idee was. Ik kreeg van mijn werkgever te horen dat wanneer ik het wilde, ik een aanbieder van een traject voor time management mocht zoeken en als de kosten meevielen, dan konden wij hier in de leer gaan. Dat vond ik heel prettig om te horen en ik ben gelijk gaan zoeken waar ik moest zijn wanneer ik een goede leerschool voor time management wilde vinden. Ik heb toen voornamelijk online gezocht naar partijen en ik heb op deze wijze de mensen van timemanagement.nl gevonden. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag aan time management willen gaan doen, of die daar juist nog beter in zouden willen worden en ik ben daarom met veel interesse door de info op deze site gegaan. Mocht u ook graag aan uw time management willen werken, dan kunt u hier ook een keer op de site gaan kijken. Ik ben er namelijk zeker van dat veel mensen hier heel veel nuttige dingen kunnen leren. Alleen al de tips op deze site over time management zijn erg de moeite waard.

Wij konden hier heel veel leren over time management

Wij zijn blij dat wij hier heel veel nuttige dingen konden leren om onze time management te verbeteren. Wij hebben hier uiteindelijk met zijn allen een cursus gevolgd en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij hier echt een verbetering konden leren aangaande ons werk. Wij merken nu ook dat wij nu in theorie in een drukke periode zitten, maar omdat wij nu goed zijn in time management merken wij weinig van deze druk. Dat was precies wat wij graag wilden toen wij aan dit traject begonnen, dus ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van deze site, dan kunt u:

  • Even naar de pagina timemanagement.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer een inschrijving regelen zodat u ook aan de slag kunt gaan

Ik hoop dat u hier ook veel nuttige kennis zult opdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *